Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
FIAT akkumulátorok

FIAT akkumulátorok

Lapozd balra a csempéket, és nyomj rá a keresett Fiat autótípusra. Vagy válaszd ki az autótípust a csempék alatti listából!

FIAT
1
Válassz autómárkát!

2
Válassz autótípust!

3
Válassz motort!
Válassz autótípust!
Autótípusok A-tól Z-ig
1

A Fiat járművek, mint például a Fiat 124, 126 és 127 modellek, nagy igénybevételnek vannak kitéve, így a megfelelő akkumulátor kiválasztása elengedhetetlen. A Varta akkumulátorok hosszú élettartamot és stabil teljesítményt biztosítanak, így ideálisak a fent említett modellekhez.

A 131, Fiat 500 és Fiat 850 modellek, amelyeket gyakran használnak városi környezetben, a Bosch akkumulátorokat részesítik előnyben. Ezek az akkumulátorok gyors töltést és kiemelkedő teljesítményt kínálnak, amelyek nélkülözhetetlenek a városi közlekedésben.

A Fiat Brava, Bravo, Doblo és Duna modellek, amelyek gyakran használnak start-stop rendszert, a Kraftmann akkumulátorokra támaszkodnak. Ezek az akkumulátorok kiválóan birkóznak meg a gyakori indításokkal és leállásokkal, és hosszú élettartamot biztosítanak.

A Ducato, Croma és Campagnola modellek, melyek jellemzően nagyobb utazási távolságokat igényelnek, a Perion akkumulátorokra támaszkodnak. Ezek a termékek nagy kapacitást biztosítanak, így a hosszú utazások során a megszakítások nélküli üzemidő garantált.

A Elba, Fiorino, Grande Punto és Punto modellek, amelyek a városban és a szabadidős tevékenységek során egyaránt használatosak, az ABS és Polarix akkumulátorokra támaszkodnak. Ezek a termékek a rendkívüli rugalmasságukról és megbízható teljesítményükről ismertek.

A Marea, Linea, Panda és Regata modellek, amelyek jellemzően a nagyobb motorokat használják, az Exide akkumulátorokat igénylik. Ezek az akkumulátorok a nagy indítóáramról és a stabil teljesítményről ismertek, amelyek nélkülözhetetlenek a nagy motorok számára.

Minden Fiat akkumulátor 12 V-os feszültséget ad le, és különböző kapacitású és indítóáramú. Az egyes járművekhez ajánlott akkumulátor típus a jármű motorjának típusától és a start-stop rendszer jelenlététől is függ.

A Fiat járművek akkumulátorainak kiválasztása fontos feladat, amely nagyban befolyásolja a jármű teljesítményét és megbízhatóságát. A helyes választás érdekében figyelembe kell venni az autó modelljét, a motorját és az extra felszereléseket, mint például a start-stop rendszert.

Végül is, a Fiat akkumulátorok kiválasztása kulcsfontosságú a jármű teljesítményének, megbízhatóságának és hosszú élettartamának biztosításában. Gondosan válassza ki az Ön Fiat járműve számára a legmegfelelőbb akkumulátort a fent említett márkák közül, hogy maximalizálja az autója teljesítményét és élettartamát.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.